Renovatie en Nieuwbouw

Ruwbouwwerken voor elk soort bouwproject

Voor alle algemene metsel- en ruwbouwwerken in de Kempen en Vlaams Brabant en omgeving kunt u terecht bij Mw Renobouw. We staan ervoor gekend gedetailleerde offertes op te stellen, zodat u weet waar u aan toe bent. Vooral in een verbouwingsproject kan dit zeer belangrijk zijn om zo de kans op bijkomende kosten te minimaliseren.

Wat doen we

U kunt MW Renobouw inschakelen voor diverse ruwbouwwerken en metselwerken, maar ook voor de afwerking van uw nieuwbouwwoning. Zo realiseert het bouwbedrijf:

  • Alle soorten betonwerken
  • Goede funderingswerken
  • Metselwerken (ruwbouw en façade)
  • Bijbouwen, kleine en grote aanbouw
  • Gevelafwerking
  • Allerhande renovatiewerken
Naast het klassieke metselwerk met voeg, kunnen we de stenen ook verlijmen of met een dun mortelbed metsen. Deze technieken worden vaak gebruikt voor moderne bouwwerken, de gevel toont egaler en strakker, al vraagt het meer vakkennis van de metser.
Houten aanbouw, ruwbouw en dak

Professionele ondersteuning

Omdat de zaakvoerders échte vakmannen zijn, kunt u rekenen op een uiterst professionele uitvoering van al uw bouwprojecten: zo verlenen zij u met veel plezier deskundig advies, kunt u op hen rekenen bij het maken van de juiste keuzes inzake materialen en afwerking en staan zij persoonlijk in voor de coördinatie en opvolging van de werken, tot en met de laatste afwerking. Voor MW Renobouw is geen uitdaging te groot en geen project onmogelijk! 

Omdat het bouwbedrijf zowel in rechtstreekse opdracht als in samenspraak met een architect van uw keuze werkt en beroep doet op betrouwbare onderaannemers voor specifieke werken, bent u zeker van een resultaat dat naadloos aansluit op al uw verwachtingen. Van klassieke en traditionele woningbouw tot de meest moderne  projecten.  Vraag daarom vandaag nog een vrijblijvende opmeting en offerte voor bouwwerken aan.