Over ons

Bouwen en verbouwen begint bij MW Renobouw

Voor elke woning een oplossing. MW Renobouw denkt met u mee!

Aannemer met ervaring

Werfleider en zaakvoerder Geert staat samen met werfopvolger en calculator Michiels Robin garant voor meer dan 20 jaar ervaring in de bouwsector. Tel daarbij nog de vele jaren ervaring van onze gespecialiseerde vakmensen en je raakt al snel de tel kwijt. Onze firma heeft dan ook de kennis in huis om de “do’s” van de “dont’s” te scheiden en werkt geheel volgens deftig uitgewerkte en gegronde bouw-, renovatie- en isolatiemethodes.

Bouwen en renoveren voor de toekomst

Als een echt Kempens renovatiebedrijf zijn we begaan met het milieu en dus bezorgd voor de toekomst van onze kinderen. Al onze werken worden uitgevoerd rekening houdend met de huidige normen en met oog op de toekomst. Voor onze woningen hanteren we zelfs al de BEN-norm die pas vanaf 2021 van kracht is!

Vakbekwaamheid door bijscholing

Onze vakmensen hebben allemaal een degelijke kennis en ervaring en worden steeds op de hoogte gebracht en waar nodig bijgeschoold om hen de nieuwste technieken eigen te maken. Bovendien worden zij enkel in hun specialisatie tewerkgesteld zodat u altijd kan rekenen op de hoogste kwaliteit van de uitgevoerde werken.

Ons team

Aan de basis van het zorgeloos bouwtraject van onze klanten staat een 6 koppig team van metsers, schrijnwerkers en dakwerkers. De samenwerking elke dag tussen Geert, Robin en hun personeel is een gouden combinatie waarbij iedereen zijn eigen plek heeft.

Geert Wynants

Als meewerkend zaakvoerder is Geert elke dag op de werf om alles in goede banen te leiden. Hij staat met hart en ziel in voor een goede beleving voor de klant. Dit gaat van een propere werf tot de uiterst fijne afwerking. Alles zit in de details voor hem.

Robin Michiels

Als echte rot in het vak staat Robin elke dag klaar om zijn ervaring te delen. Hij neemt calculatie en werfopvolging op zich en doet dit met uiterste precisie. Elke architect en bouwheer waar we reeds mee samen gewerkt hebben, zal dit beamen. Robin is een gevoelsmens die uw project echt ter harte neemt.