Grondwerken

Ook wat je niet ziet telt

Met de ruwbouw leg je de basis van de woning, maar vooraleer we van start kunnen, zijn de grondwerken aan de beurt. We doen de voorbereidende werken en palen de woning uit. Vervolgens gaan we graven. Denk zo maar aan riolering, voorzien van putten, bouwklaar maken van uw perceel of een werfweg aanleggen. Gelukkig beschikken we hiervoor over eigen mensen en materieel zodat u als bouwheer geen extra aannemer hoeft te zoeken. Bovendien garandeert het dat de werken volgens onze kwaliteitsnorm gebeuren.

Wanneer uw bouw over een kelder moet beschikken, zijn er twee mogelijkheden. We kunnen deze op de klassieke manier metsen, cementeren en van een waterdichte teerlaag voorzien. Geert heeft tonnen ervaring met kelderdichting en als het grondpeil niet te hoog is is zo’n kelder prima. Het alternatief is een gegoten kelder uit beton, weliswaar een duurdere oplossing, maar bij hoog grondwater te overwegen omdat de kuip absoluut waterdicht is.

 

Kelders

Een kelder kan ingericht worden naar uw eigen noden. Zo kunnen de slaapkamers, badkamer, bureau, ontspanningsruimte, … ondergronds zijn. De kelder wordt zo een volwaardige en nuttige leefruimte. Dit past ook in het principe van compact bouwen.

Zwembaden, vloeren in huis, keerwanden en meer

Kiezen voor MW Renobouw als partner voor uw project geeft u de mogelijkheid om samen te werken met een bedrijf dat staat voor kwaliteit en service aan een betaalbare prijs, een no-nonsense mentaliteit en een open en eenvoudige bedrijfsstructuur.
Maak nu een afspraak zodat we samen de mogelijkheden kunnen bekijken.